Restavracija Valentin
Vodnikov trg 5
1000 Ljubljana

Letni delovni čas (1. apr - 31. okt)
odprto vse dni od 11h do 22h

Zimski delovni čas (1. nov - 31. mar)
torek - sobota: 11h - 22h
nedelja: 12h - 17h
ponedeljek: zaprto

Kolektivni dopust (jesenske in zimske počitnice)
zaprto pon. - sre. *možnost spremembe s predhodno najavo

Jedilnik

HLADNE PREDJEDI (100g)

  • HOBOTNICA V SOLATI
  • BAKALA NA BELO
  • BAKALA S TARTUFI
  • DIMLJENI LOSOS
  • KROŽNIK DIMLJENIH ARTIKLOV PO IZBORU KUHINJE
  • KRAŠKI PRŠUT
  • MARINIRANI FILETI INČUNOV
  • SARDELE NA ŠAVOR
  • TRIS PREDJEDI (MARINIRANI SUŠENI PARADIŽNIK, OLIVE, SIR)
  • BIVOLJA MOCARELA S PARADIŽNIKOM
  • MEŠANE DOMAČE OLIVE
  • MESO BRITVASTIH KOZIC V SMETANOVI OMAKI
  • OSTRIGE KOS
  • RIBJI KARPAČO
  • SUROVI JADRANSKI ŠKAMPI

TOPLE PREDJEDI (100g)

  • ČRNA RIŽOTA S SIPO
  • ŠPAGETI Z MORSKIMI SADEŽI
  • ŠPAGETI Z VONGOLAMI
  • NJOKI Z LOSOSOM
  • REZANCI S TARTUFI
  • TAGLIATELLE Z ŠKAMPI IN PINJOLAMI
  • KLAPAVICE NA BUZARO 500g
  • MEŠANE ŠKOLJKE 1KG (DONDOLE, VONGOLE, KLAPAVICE, CAPELUNGE, MUSSULE)
  • GRATINIRANE KAPESANTE ALI NA ŽARU 2 KOSA

JUHE (2,5dcl)

  • RIBJA JUHA
  • PARADIŽNIKOVA JUHA
  • KUHARJEVA DNEVNA JUHA
  • KREMNA JUHA IZ KOZIC

GLAVNE JEDI (250g)

***DOPEKA NA OGLJU*** BREZ PREDNAROČILA V ČASU KOSILA OD 12-15 IN VEČERJE OD 19-22

  • PONVICA – KALAMARI, HOBOTNICA IN KOZICE PO IZBORU KUHINJE S KROMPIRJEM IN ZELENJAVO
  • PONVICA – RIBA PO IZBORU KUHINJE S KROMPIRJEM IN ZELENJAVO

GLAVNE JEDI (250g) – BREZ PRILOG

  • HOBOTNICA V PODPEKI ZA DVE OSEBI – OBVEZNO PREDNAROČILO 3 URE
  • HOBOTNICA V PODPEKI ZA ŠTIRI OSEBE – OBVEZNO PREDNAROČILO 3 URE
  • RIBA CELA IZ RIBARNICE V PODPEKI – OBVEZNO PREDNAROČILO 3 URE
  • JADRANSKI KALAMARI OCVRTI
  • JADRANSKI KALAMARI NA ŽARU
  • KALAMARI NA ŽARU
  • KALAMARI OCVRTI
  • KALAMARI POLNJENI SIR/PRŠUT
  • KALAMARI POLNJENI Z MESOM KOZIC
  • ORADA FILE NA ŽARU
  • BRANCIN NA ŽARU
  • TUNA FILE NA ŽARU
  • KOVAČ FILE NA ŽARU
  • MORSKA SPAKA NA ŽARU
  • MORSKA SPAKA S TARTUFI NA ŽARU
  • FILE LOSOSA NA ŽARU
  • HOBOTNICA PEČENENA V PEČICI Z ZELENJAVAVO IN KROMPIRJEM
  • RIBJA PLOŠČA VALENTIN ZA DVE OSEBI 600g (BELA RIBA, KALAMARI, ŠKAMPI ALI GAMBERI, KAPESANTI)
  • RIBJI BRODET S POLENTO
  • GIRICE OCVRTE
  • SARDELE NA ŽARU
  • SARDELE OCVRTE
  • SKUŠA NA ŽARU
  • POSTRV ZLATORUMENO PEČENA

RIBE LAHKO IZBERETE TUDI SAMI V RIBARNICI, MI PA JIH PRIPRAVIMO.

SVEŽA JADRANSKA ULOVLJENA RIBA IN JADRANSKI ŠKAMPI PEČENI V KAMINU NA DRVEH ALI V PEČICI (FAO 37 2.1.)

  • 1.RAZRED: ŠKARPENA, KOVAČ, ZOBATEC, ORADA, BRANCIN, ROMB, KIRNJA, MORSKI LIST, MORSKA SPAKA, TUNA, GOF, MEČARICA, EXTRA ŠKAMPI…
  • 2.RAZRED: OVČICA ,PAGAR,MORSKA LASTOVICA, RIBON, OSLIČ, PALAMIDA, UGOR, TRILJA, KOZICE, MALI ŠKAMPI…
  • 3.RAZRED: SALPA, PIC, ŠUR, LOKARDA…

DRUGA POREKLA:

  • 4. JASTOG Z REZANCI DRUGIH POREKEL – OBVEZNO PREDNAROČILO
  • 5. SVEŽE ULOVLJENA RIBA IN ŠKAMPI DRUGIH POREKEL

PIRANSKI BRANCIN

(najkvalitetnejši gojeni brancini slovenske proizvodnje):

  • TEŽE 300-600g
  • TEŽE 600-1500g

POSEBNA PONUDBA

  • JADRANSKI JASTOG Z REZANCI – POSEBNA OBČASNA PONUDBA, OBVEZNO PREDNAROČILO (artikla ni zmeraj na zalogi)

PRILOGE

  • BLITVA S KROMPIRJEM
  • PEČEN KROMPIR
  • PIRE KROMPIR
  • KUHAN KROMPIR V KOSIH
  • DUŠEN RIŽ
  • PEČENA POLENTA
  • ZELENJAVA NA ŽARU
  • ZELENJAVA KUHANA

SOLATE

  • LISNATA
  • MEŠANA
  • PARADIŽNIKOVA
  • ZELJNATA
  • KROMPIRJEVA
  • DOMAČA VALENTIN – SAMOSTOJNA JED

DODATKI

  • TRŽAŠKA OMAKA
  • TATARSKA OMAKA
  • PARADIŽNIKOVA OMAKA
  • MORNARSKA OMAKA
  • TARTUFINA OMAKA
  • DOMAČI KRUH KOŠARICA

SLADICE

  • DNEVNA
  • PALAČINKE NUTELA
  • PALAČINKE MARMELADA
  • PANA COTTA S SVEŽIMI JAGODAMI, MALINAMI, BOROVNICAMI
  • VALENTINOVA SVEŽA LAHKA ČOKOLADNA BREZ MOKE
  • SORBET

JEDILNI LIST MALIC 150G

STREŽENO JIH OD PON. – PET. OD 11.00 – 14.00, SOBOTO OD 11.00 – 13.00 URE – PRILOGA VKLJUČENA – KROMPIR V KISU ALI KOS KRUHA

  • SARDELE OCVRTE
  • SARDELE NA ŽARU
  • GIRICE OCVRTE
  • KALAMARI OCVRTI
  • KALAMARI NA ŽARU
  • LOSOS FILE
  • SKUŠA FILE
  • BRANCIN FILE
  • ORADA NA ŽARU
  • RIBJI BRODET S POLENTO
  • TUNA FILE

DNEVNO KOSILO

OD 11.00 – 15.00 OD PON – SOB

  • 1. DNEVNO KOSILO – JUHA, GLAVNA JED S PRILOGO, SOLATA, SLADICA
  • 2. DNEVNO KOSILO – JUHA, GLAVNA JED S PRILOGO, SOLATA, SLADICA

NEDELJSKO KOSILO

OD 11.00 – 15.00

  • 1. NEDELJSKO KOSILO – JUHA, GLAVNA JED S PRILOGO, SOLATA, SLADICA
  • 2. NEDELJSKO KOSILO – JUHA, GLAVNA JED S PRILOGO, SOLATA, SLADICA

MALOPRODAJA DELIKATESNIH ARTIKLOV

ZA DOMOV LAHKO KUPITE IZDELKE V RESTAVRACIJI ALI PA RIBARNICI.

  • BAKALA NA BELO
  • BAKALA PO ISTRSKO
  • BAKALA S TARTUFI
  • HOBOTNICA V SOLATI
  • KALAMARI V SOLATI PO MEDITERANSKO
  • MESO BRITVASTIH KOZIC V SMETANOVI OMAKI
  • TRŽAŠKA OMAKA
  • TATARSKA OMAKA
  • TUNOV TATAR
  • DIMLJENI LOSOS
  • DIMLJENA TUNA
  • DIMLJENA MEČARICA
  • SARDELE NA ŠAVOR
  • PESTO
  • OLIVE SLO ŠTORTA
  • OLIVE SLO ASKOLANA
  • JADRANSKE KOZICE MESO V MARINADI
  • JADRANSKI ŠKAMPI MESO V MARINADI
  • MESO RAKOVICE
  • SIPIN KRUH IZ KRUŠNE PEČI
  • KRUH MEŠANI IZ KRUŠNE PEČI
  • KRUH BELI IZ KRUŠNE PEČI

 

STATUS INVEST D.O.O. LJUBLJANSKA CESTA 12 F, 1236 TRZIN, PE RESTAVRACIJA VALENTIN VODNIKOV TRG 5, 1000 LJUBLJANA

CENIK VELJA OD 11.12.2020. CENE SO OBJAVLJENE V NAŠEM FIZIČNEM JEDILNEM LISTU V EURIH IN VSEBUJEJO DDV. PLAČILO JE MOŽNO LE Z GOTOVINO ALI PLAČILNIMI KARTICAMI.

SEZONSKA DNEVNA PONUDBA JE PREZENTIRANA TUDI NA OGLASNEM PANOJU PRED RESTAVRACIJO IN SE DNEVNO SPREMINJA.ZA PODROBNOSTI SE POSVETUJTE Z STREŽNIM OSEBJEM.

ZA ALERGENE SE POSVETUJTE S STREŽNIM OSEBJEM.

  • KER PRI JEDEH PO NAROČILU VSE KUHAMO SPROTI IN SO VSE SESTAVINE SVEŽE, JE MOGOČE, DA NA SVOJE NAROČILO ČAKATE NEKOLIKO DALJ ČASA (PRIBLIŽNO 35 MINUT)
  • MOGOČE JE TUDI, DA CELOTNE PONUDBE PREDVSEM SEZONSKIH SESTAVIN NI NA JEDILNEM LISTU
  • POLOVIČNIH PORCIJ NE STREŽEMO
  • RIBO VAM PRIPRAVIMO PO VAŠI ŽELJI. LAHKO JO SPEČEMO NA ŽARU, NA DRVEH V KAMINU, PEČICI, ALI PA JO TUDI SKUHAMO.
  • SESTAVA RIBJE PLOŠČE JE RAZNOLIKA IN JE ODVISNA OD SEZONE

Restavracija Valentin
Vodnikov trg 5
1000 Ljubljana

Letni delovni čas (1. apr – 31. okt)
odprto vse dni od 11h do 22h

Zimski delovni čas (1. nov – 31. mar)
torek – sobota: 11h – 22h
nedelja: 12h – 17h
ponedeljek: zaprto

Kolektivni dopust (jesenske in zimske počitnice)
zaprto pon. – sre. *možnost spremembe s predhodno najavo