Jedilnik
HLADNE PREDJEDI (100g)
- HOBOTNICA V SOLATI
- BAKALA NA BELO
- BAKALA S TARTUFI
- TUNOV TATAR
- DIMLJENI LOSOS
- KROŽNIK DIMLJENIH ARTIKLOV PO IZBORU KUHINJE
- KRAŠKI PRŠUT
- MARINIRANI FILETI INČUNOV
- SARDELE NA ŠAVOR
- TRIS PREDJEDI (MARINIRANI SUŠENI PARADIŽNIK, OLIVE, SIR)
- BIVOLJA MOCARELA S PARADIŽNIKOM
- MEŠANE DOMAČE OLIVE
- MESO BRITVASTIH KOZIC V SMETANOVI OMAKI
- OSTRIGE KOS
- RIBJI KARPAČO
- SUROVI JADRANSKI ŠKAMPI
TOPLE PREDJEDI (100g)
- ČRNA RIŽOTA S SIPO
- ŠPAGETI Z MORSKIMI SADEŽI
- ŠPAGETI Z VONGOLAMI
- NJOKI Z LOSOSOM
- REZANCI S TARTUFI
- TAGLIATELLE Z ŠKAMPI IN PINJOLAMI
- KLAPAVICE NA BUZARO 500g
- MEŠANE ŠKOLJKE 1KG (DONDOLE, VONGOLE, KLAPAVICE, CAPELUNGE, MUSSULE)
- GRATINIRANE KAPESANTE ALI NA ŽARU 2 KOSA
JUHE (2,5dcl)
- RIBJA JUHA
- PARADIŽNIKOVA JUHA
- KUHARJEVA DNEVNA JUHA
- KREMNA JUHA IZ KOZIC
GLAVNE JEDI (250g)
***DOPEKA NA OGLJU*** BREZ PREDNAROČILA V ČASU KOSILA OD 12-15 IN VEČERJE OD 19-22
- PONVICA – KALAMARI, HOBOTNICA IN KOZICE PO IZBORU KUHINJE S KROMPIRJEM IN ZELENJAVO
- PONVICA – RIBA PO IZBORU KUHINJE S KROMPIRJEM IN ZELENJAVO
GLAVNE JEDI (250g) – BREZ PRILOG
- HOBOTNICA V PODPEKI ZA DVE OSEBI – OBVEZNO PREDNAROČILO 3 URE
- HOBOTNICA V PODPEKI ZA ŠTIRI OSEBE – OBVEZNO PREDNAROČILO 3 URE
- RIBA CELA IZ RIBARNICE V PODPEKI – OBVEZNO PREDNAROČILO 3 URE
- JADRANSKI KALAMARI OCVRTI
- JADRANSKI KALAMARI NA ŽARU
- KALAMARI NA ŽARU
- KALAMARI OCVRTI
- KALAMARI POLNJENI SIR/PRŠUT
- KALAMARI POLNJENI Z MESOM KOZIC
- ORADA FILE NA ŽARU
- BRANCIN NA ŽARU
- TUNA FILE NA ŽARU
- KOVAČ FILE NA ŽARU
- MORSKA SPAKA NA ŽARU
- MORSKA SPAKA S TARTUFI NA ŽARU
- FILE LOSOSA NA ŽARU
- HOBOTNICA PEČENENA V PEČICI Z ZELENJAVAVO IN KROMPIRJEM
- RIBJA PLOŠČA VALENTIN ZA DVE OSEBI 600g (BELA RIBA, KALAMARI, ŠKAMPI ALI GAMBERI, KAPESANTI)
- RIBJI BRODET S POLENTO
- GIRICE OCVRTE
- SARDELE NA ŽARU
- SARDELE OCVRTE
- SKUŠA NA ŽARU
- POSTRV ZLATORUMENO PEČENA
RIBE LAHKO IZBERETE TUDI SAMI V RIBARNICI, MI PA JIH PRIPRAVIMO.
SVEŽA JADRANSKA ULOVLJENA RIBA IN JADRANSKI ŠKAMPI PEČENI V KAMINU NA DRVEH ALI V PEČICI (FAO 37 2.1.)
- 1.RAZRED: ŠKARPENA, KOVAČ, ZOBATEC, ORADA, BRANCIN, ROMB, KIRNJA, MORSKI LIST, MORSKA SPAKA, TUNA, GOF, MEČARICA, EXTRA ŠKAMPI…
- 2.RAZRED: OVČICA ,PAGAR,MORSKA LASTOVICA, RIBON, OSLIČ, PALAMIDA, UGOR, TRILJA, KOZICE, MALI ŠKAMPI…
- 3.RAZRED: SALPA, PIC, ŠUR, LOKARDA…
DRUGA POREKLA:
- 4. JASTOG Z REZANCI DRUGIH POREKEL – OBVEZNO PREDNAROČILO
- 5. SVEŽE ULOVLJENA RIBA IN ŠKAMPI DRUGIH POREKEL
PIRANSKI BRANCIN
(najkvalitetnejši gojeni brancini slovenske proizvodnje):
- TEŽE 300-600g
- TEŽE 600-1500g
POSEBNA PONUDBA
- JADRANSKI JASTOG Z REZANCI – POSEBNA OBČASNA PONUDBA, OBVEZNO PREDNAROČILO (artikla ni zmeraj na zalogi)
PRILOGE
- BLITVA S KROMPIRJEM
- PEČEN KROMPIR
- PIRE KROMPIR
- KUHAN KROMPIR V KOSIH
- DUŠEN RIŽ
- PEČENA POLENTA
- ZELENJAVA NA ŽARU
- ZELENJAVA KUHANA
SOLATE
- LISNATA
- MEŠANA
- PARADIŽNIKOVA
- ZELJNATA
- KROMPIRJEVA
- DOMAČA VALENTIN – SAMOSTOJNA JED
DODATKI
- TRŽAŠKA OMAKA
- TATARSKA OMAKA
- PARADIŽNIKOVA OMAKA
- MORNARSKA OMAKA
- TARTUFINA OMAKA
- DOMAČI KRUH KOŠARICA
SLADICE
- DNEVNA
- PALAČINKE NUTELA
- PALAČINKE MARMELADA
- PANA COTTA S SVEŽIMI JAGODAMI, MALINAMI, BOROVNICAMI
- VALENTINOVA SVEŽA LAHKA ČOKOLADNA BREZ MOKE
- SORBET
JEDILNI LIST MALIC 150G
STREŽENO JIH OD PON. – PET. OD 11.00 – 14.00, SOBOTO OD 11.00 – 13.00 URE – PRILOGA VKLJUČENA – KROMPIR V KISU ALI KOS KRUHA
- SARDELE OCVRTE
- SARDELE NA ŽARU
- GIRICE OCVRTE
- KALAMARI OCVRTI
- KALAMARI NA ŽARU
- LOSOS FILE
- SKUŠA FILE
- BRANCIN FILE
- ORADA NA ŽARU
- RIBJI BRODET S POLENTO
- TUNA FILE
DNEVNO KOSILO
OD 11.00 – 15.00 OD PON – SOB
- 1. DNEVNO KOSILO – JUHA, GLAVNA JED S PRILOGO, SOLATA ALI SLADICA
- 2. DNEVNO KOSILO – JUHA, GLAVNA JED S PRILOGO, SOLATA ALI SLADICA
NEDELJSKO KOSILO
OD 11.00 – 15.00
- 1. NEDELJSKO KOSILO – JUHA, GLAVNA JED S PRILOGO, SOLATA ALI SLADICA
- 2. NEDELJSKO KOSILO – JUHA, GLAVNA JED S PRILOGO, SOLATA ALI SLADICA
MALOPRODAJA DELIKATESNIH ARTIKLOV
ZA DOMOV LAHKO KUPITE IZDELKE V RESTAVRACIJI ALI PA RIBARNICI.
- BAKALA NA BELO
- BAKALA PO ISTRSKO
- BAKALA S TARTUFI
- HOBOTNICA V SOLATI
- KALAMARI V SOLATI PO MEDITERANSKO
- MESO BRITVASTIH KOZIC V SMETANOVI OMAKI
- TRŽAŠKA OMAKA
- TATARSKA OMAKA
- TUNOV TATAR
- DIMLJENI LOSOS
- DIMLJENA TUNA
- DIMLJENA MEČARICA
- SARDELE NA ŠAVOR
- PESTO
- OLIVE SLO ŠTORTA
- OLIVE SLO ASKOLANA
- JADRANSKE KOZICE MESO V MARINADI
- JADRANSKI ŠKAMPI MESO V MARINADI
- MESO RAKOVICE
- SIPIN KRUH IZ KRUŠNE PEČI
- KRUH MEŠANI IZ KRUŠNE PEČI
- KRUH BELI IZ KRUŠNE PEČI
STATUS INVEST D.O.O. LJUBLJANSKA CESTA 12 F, 1236 TRZIN, PE RESTAVRACIJA VALENTIN VODNIKOV TRG 5, 1000 LJUBLJANA
CENIK VELJA OD 11.12.2020. CENE SO OBJAVLJENE V NAŠEM FIZIČNEM JEDILNEM LISTU V EURIH IN VSEBUJEJO DDV. PLAČILO JE MOŽNO LE Z GOTOVINO ALI PLAČILNIMI KARTICAMI.
SEZONSKA DNEVNA PONUDBA JE PREZENTIRANA TUDI NA OGLASNEM PANOJU PRED RESTAVRACIJO IN SE DNEVNO SPREMINJA.ZA PODROBNOSTI SE POSVETUJTE Z STREŽNIM OSEBJEM.
ZA ALERGENE SE POSVETUJTE S STREŽNIM OSEBJEM.
- KER PRI JEDEH PO NAROČILU VSE KUHAMO SPROTI IN SO VSE SESTAVINE SVEŽE, JE MOGOČE, DA NA SVOJE NAROČILO ČAKATE NEKOLIKO DALJ ČASA (PRIBLIŽNO 35 MINUT)
- MOGOČE JE TUDI, DA CELOTNE PONUDBE PREDVSEM SEZONSKIH SESTAVIN NI NA JEDILNEM LISTU
- POLOVIČNIH PORCIJ NE STREŽEMO
- RIBO VAM PRIPRAVIMO PO VAŠI ŽELJI. LAHKO JO SPEČEMO NA ŽARU, NA DRVEH V KAMINU, PEČICI, ALI PA JO TUDI SKUHAMO.
- SESTAVA RIBJE PLOŠČE JE RAZNOLIKA IN JE ODVISNA OD SEZONE
Restavracija Valentin
Vodnikov trg 5
1000 Ljubljana
Delovni čas
ponedeljek: 10h – 16h
torek – sobota: 10h – 22h
nedelja: 12h – 16h
*ZA REZERVACIJE PREDHODNO NAJAVLJENIH ZAKLJUČENIH DRUŽB DELOVNI ČAS PRILAGODIMO!
Kolektivni dopust
(jesenske in zimske šolske počitnice)